Αλλαγές γίνονται εντός 14 ημερών από την ημέρα που θα παραλάβετε το δέμα σας.  Η αλλαγή πραγματοποιείται με προϊόντα ίσης ή μεγαλύτερης αξίας.  Για τη διαδικασία αλλαγής θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 6932100514 ή με  email στο info@nancista.gr.

Κάθε επιστροφή γίνεται αποκλειστικά μέσω της εταιρείας courier που συνεργαζόμαστε. Εάν πραγματοποιήσετε την επιστροφή σας με οποιαδήποτε άλλη εταιρεία ταχυμεταφορών,  είναι με δική σας ευθύνη και χρέωση. Το προϊόν θα πρέπει να βρίσκεται σε άρτια κατάσταση, όπως το παραλάβατε και να μην έχουν αφαιρεθεί ο ειδικές σημάνσεις (καρτελάκια/barcode) και φυσικά σε άριστη κατάσταση.

Για λόγους υγιεινής, δε γίνονται αλλαγές σε εσώρουχα, μαγιό και αξεσουάρ. Η εταιρεία δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ζημιές ή φθορές των προϊόντων μετα τη χρήση τους και  δεν υποχρεούται να αντικαταστήσει τα προϊόντα αυτά.

Επιστροφές χρημάτων πραγματοποιούνται μόνο σε περιπτωση που παραλάβατε ελαττωματικό προϊόν. Σε κάθε άλλη περίπτωση, γίνεται αλλαγή με άλλο προϊόν ή νούμερο. Σε προιόντα BAZAAR δεν γίνονται αλλαγές.

 Σε περίπτωση αλλαγής-επιστροφής προϊόντων από την Κύπρο και τον υπόλοιπο κόσμο, το κόστος μεταφορικών επιβαρύνουν τον πελάτη.

Στις αλλαγές, δεν ισχύουν τα εκπτωτικά κουπόνια, ενώ τα προϊόντα που επιλέξατε για αλλαγή/παραγγελία,  τα λαμβάνετε στην αναγραφόμενη τιμή αγοράς που έχει το eshop κατά την ώρα ολοκλήρωσης της αλλαγής/παραγγελίας.